• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep (25 de ani) se pregătește de o nouă zi de foc la Toronto, acolo unde poate disputa două partide, într-un interval de doar câteva ore. Mai întâi va disputa sfertul de finală cu Caroline Garcia, ora 18:00, ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, meci amânat din cauza ploii, după care, în caz de victorie va juca și semifinala, nu mai devreme de ora 01:00, de asemnea ÎN DIRECT la Digi Sport.

După turneul din Canada, Halep se va întoarce în America, acolo unde va începe pregătirea pentru US Open, ultimul Grand Slam al anului. Numărul 2 WTA va fi prezent la turneul de la Cincinnati, din categoria Premier 5, care se va desfășura în perioada 14-20 august, de asemenea transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

5 române prezente la start!

Organizatorii turneului american au realizat deja tragerea la sorți. La fel ca la ”Rogers Cup”, Simona, cap de serie numărul 2, va intra direct în turul al doilea, acolo unde va lupta cu o jucătoare venită din calificări. În turul al treilea, Halep ar putea juca cu învingătoarea din partida Vinci/Babos - Sevastova/Peng, în sferturi cu învingătoarea din meciul Konta/Cibulkova, în semifinale cu Kerber sau cu Svitolina, pentru ca în finală să dea peste una dintre Pliskova, Wozniacki, Muguruza sau Kuznetsova.

Digi Sport transmite, începând din acest an, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA pe sezon.

În afara Simonei, la Cincinnati vor participa și Sorana Cîrstea, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan.

Sorana va juca cu Aleksandra Krunic (24 de ani), din Serbia, numărul 84 WTA, Irina, cu Taylor Townsend (21 de ani), din SUA, 134 WTA, Niculescu cu Mariana Duque Marino (28 de ani), din Columbia, 107 WTA iar Ana Bogdan cu Beatriz Haddad Maia (21 de ani), din Brazilia, 77 WTA.