• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Tenisul de 5 stele continuă la Digi Sport! La Roma, Simona Halep are șansa să câștige un nou turneu pe zgură, după ce recent s-a impus în Spania, la Madrid.

"Timp de o saptămână, Roma se transformă în capitala tenisului, iar fanii din Foro Italico îi pot vedea la lucru pe cei mai buni jucători din lume", punctează Gabriel Morariu, trimisul Digi Sport la Roma.

Dintre jucătorii din TOP 10, doar Roger Federer nu s-a aflat pe tabloul principal de la Roma, în 2017. Fanii italieni nu pot revedea însă finala de anul trecut, dintre Andy Murray şi Novak Djokovic.

Britanicul a fost eliminat la primul meci susţinut la Foro Italico, dar Rafael Nadal rămâne în cursă. Acesta e cel mai titrat jucător din capitala Italiei, cu şapte titluri.

În competiţia feminină, Chris Evert are cinci trofee cucerite, între 1974 şi 1982. În complexul Foro Italico există 3 arene mari şi alte 11 terenuri secundare, toate de zgură, plus altul de iarbă sintetică.

"Arena Nicola Pietrangeli este una dintre cele mai importante din complexul de la Foro Italico. Pentru că a fost construită sub nivelul pamântului, aceasta conferă o acustică aparte și o atmosferă de vis la fiecare partidă", a remarcat trimisul Digi Sport.

Turneul de la Roma este în direct la Digi Sport, până pe 21 mai.