• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Maria Sharapova nu a primit un wild card pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, dar rusoiaca nu se lasă descurajată.

Sportiva de 30 de ani, de două ori campioană pe zgura de la Paris, promite că va reveni mai puternică şi că nimic nu îi va sta în cale pentru a-şi îndeplini visurile.

"Dacă de asta este nevoie pentru a mă ridica din nou, atunci sunt pregătită să lupt până la capăt, în fiecare zi. Niciun cuvânt, joc sau acţiune nu mă vor opri să-mi îndeplinesc visurile. Şi am multe", a fost replica rusoaicei, prin intermediul contuilui său de Twitter.

Şarapova (211 WTA în prezent) a revenit în aprilie în circuitul profesionist, după o suspendare de 15 luni pentru uz de meldonium, şi va rata pentru al doilea an consecutiv Open-ul Franţei, care se va desfăşura în perioada 28 mai - 11 iunie.

Sharapova a ajuns în semifinalele turneului de la Stuttgart, unde a beneficiat de un wild card, la revenirea sa în circuit la sfârşitul lunii aprilie. Ulterior, rusoaica a avut wild card-uri şi pentru turneele de la Madrid şi Roma.

Cu toate acestea, rusoaica nu beneficiază de un clasament corespunzător pentru a putea participa la Roland Garros, nici măcar în calificări.

De asemenea, după ce a fost nevoită să se retragă de la Roma, din cauza unei accidentări suferite în timpul meciului cu croata Mirjana Lucic-Baroni, din turul 2, fostul lider mondial nu va mai putea obţine punctele necesare pentru a fi prezentă pe tabloul principal la Wimbledon.

Organizatorii celui de-al treilea Grand Slam al anului vor decide pe 20 iune dacă îi vor acorda rusoaicei un wild card pentru a fi prezentă la Londra.