• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Spaniolul Rafael Nadal nu s-a arătat surprins de decizia lui elveţianului Roger Federer de a nu lua parte la ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, care va debuta pe 28 mai, informează agenţiile EFE şi DPA.

"Fiecare jucător face ceea ce crede că este mai bine pentru el. Dacă Federer nu a disputat niciun turneu pe zgură înainte de Roland Garros, este normal, până la urmă, să nu participe la Roland Garros, nu-i aşa?", a declarat Nadal, care participă în aceste zile la turneul Masters 1.000 ATP de la Roma.

Jucătorul iberic, care a câştigat duminică turneul de la Madrid, este deţinătorul recordului de titluri cucerite la Roland Garros (9) şi speră să-şi treacă în palmares un nou trofeu pe zgura pariziană.

"Sunt foarte mulţumit de modul în care am evoluat în acest început de sezon. Nu doar pe zgură, ci pe orice suprafaţă. Cred că am reuşit turnee bune pe toate suprafeţele pe care am evoluat de la debutul acestui an. Pentru mine este foarte important că sezonul pe zgură a început aşa de bine.

Aceasta este o perioadă foarte importantă pentru mine, în care am obţinut multe succese de-a lungul carierei", a mai spus Nadal, care a câştigat în ultima lună trei turnee consecutive pe zgură, la Monte Carlo, Barcelona şi Madrid.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Agerpres