• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep a trecut printr-un moment dificil în disputa cu Laura Siegemund, scor 6-4, 6-4, din turul al doilea al turneului de la Roma. Fără victorie în fața sportivei din Germania, în cele două dueluri precedente, Simona conducea cu set și cu 4-1. Siegemund a reușit însă să se apropie la doar un game, iar numărul 4 mondial a avut nevoie de intervenția antrenorului Darren Cahill.

”Amintește-ți cum ai ajuns în situația asta. Ai avut calitate, ai avut forță mentală. Te-ai pierdut puțin, dar e responsabilitatea ta acum să revii. Calmează-te, fii pozitivă, spune-ți ’bravo’ la fiecare lovitură bună”, a fost mesajul lui Cahill pentru Halep.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Ca de obicei, discursul australianului a fost exact ceea ce avea nevoie Simona.
”Am recepționat, am ascultat și am făcut cred destul de bine pasul spre 5-3. După aceea a fost un game pe care ea l-a jucat bine. De fapt, nu cred că a fost un game... Cred că a fost o cădere, cred că a fost un moment mai greu pe care l-am depășit cu ajutorul lui Darren”, a spus Simona Halep, după meci, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Finalul setului a fost și el destul de complicat. Simona Halep nu a reușit să închidă meciul decât din a cincea încercare.

”Am gândit că este o jucătoare dificilă și așa va fi până voi da mâna contra ei, mâna cu ea la fileu. Contra ei nu este ușor să joci, fiecare punct contează și am reușit să stau acolo, concentrată să pot să termin 6-4”, a completat Simona, la Digi Sport.
În precedentele două întâlniri cu Siegemund, Halep nu reușise să câștige niciun set.