• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fostul lider mondial Novak Djokovic a anunţat că va deschide un restaurant în ţara sa natală, care va oferi mâncare gratuită tuturor persoanelor fără adăpost şi celor nevoiaşe.

"Vreau să dau înapoi Serbiei ceea ce mi-a oferit. Banii nu sunt o problemă pentru mine. Am câştigat suficienţi bani cât să hrănesc toată Serbia. Cred că poporul sârb merită asta, după tot sprijinul pe care mi l-a adus", a declarat Djokovic, care a câştigat 92 milioane de euro pe parcursul carierei sale (fără veniturile din publicitate).

Jucătorul sârb, care a devenit recent tată pentru a doua oară, mai are încă două restaurante, deschise la Belgrad (2009) şi Monte Carlo (2016).

"De ce mâncare gratuită? Pentru că alimentaţia este combustibilul căruia îi atribui întreaga mea reuşită. Dintre toate lucrurile pe care le-am experimentat în cursul vieţii mele sportive, o alimentaţie sănătoasă este ceea ce m-a schimbat cel mai mult", a mai spus tenismanul în vârstă de 30 de ani, aflat pe locul 6 în clasamentul ATP.

12 trofee de Grand Slam are în carieră Djokovic: şase la Australian Open, unul la Roland Garros, trei la Wimbledon şi două la US Open.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT