• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Serena Williams a anunțat, miercuri, că este însărcinată în 20 de săptămâni și așteaptă primul copil alături de logodnicul său, Alexis Ohanian, care a cerut-o de soție la sfârșitul anului trecut. Simona Halep a comentat astăzi neaşteptata veste. 

Jucătoarea de tenis din SUA, care va reveni pe primul loc în topul WTA pe 24 aprilie, a ţinut să prezinte întâmplarea pe contul personal de Snapchat, unde a postat o fotografie în care i se vede începutul de burtică, însoțită de un mesaj scurt: "20 de săptămâni".

Prezentă la Mamaia, unde se pregăteşte de Fed Cup, Simona Halep a vorbit despre situaţia fericită în care se află sportiva pe care o admiră atât de mult.

"O s-o felicit pe Serena cu prima ocazie cu care o văd. E un lucru minunat să fii însărcinată", a spus sportiva originară din Constanţa.

Destui specialişti s-au grăbit să decreteze că această sarcină va însemna şi retragerea oficială a Serenei din circuitul WTA. Cu 23 de Grand Slamuri în palmares (record în Era Open), sportiva care va împlini 36 de ani în toamnă nu mai are nimic de demonstrat. Simona e de altă fărere, ea fiind convinsă că, imediat ce starea i-o va permite, Serena se va întoarce în arenă.

"Sunt covinsă că o să se întoarcă în circuit şi chiar o să mai câştige câteva turnee", a mai spus campioana noastră.

Altfel, sportiva noastră se antrenează din greu pentru duelul din Fed Cup, cu Marea Britanie (DETALII AICI).

Duelul România - Marea Britanie din play-off-ul pentru rămânerea în Grupa a II-a Mondială va avea loc pe 22 și 23 aprilie și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

În următoarele cinci sezoane, canalele Digi Sport vor transmite anual, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA.