• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Vineri s-a tras la sorţi programul întâlnirii de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie. Ocupanta locului 5 WTA va juca în primul meci cu Heather Watson şi a făcut primele declaraţii la microfonul Digi Sport.

"Am mai jucat primul meci de multe ori, o să am emoţii, voi încerca să mă calmez şi să dau tot ce e mai bun pentru că sunt acasă. Cred că la fiecare competiţie sunt emoţii, Nu ne doream să ajungem aici. Acum avem cea mai bună echipă a României şi sper să câştigăm acest baraj", a comentat Simona.

Duminică, Halep se va duela cu Johanna Konta, cea care a eliminat-o în sferturile de finală de la Miami, după ce românca de 25 de ani a servit pentru meci.

"Joc pentru România tot timpul. Îmi doresc revanşa, am un avantaj, e zgură. Trebuie să joc liniştită şi să joc pentru fiecare punct. Nu trebuie să ne plângem din cauza ploii, chiar dacă nu ne-am antrenat. Sunt emoţionată că joc la clubul IDU, acolo unde am crescut. Trebuie să intrăm pe teren şi să le învingem", a adăugat Halep.

Programul complet al întâlnirii România - Marea Britanie:

Sâmbătă:

Simona Halep - Heather Watson (11:00, Digi Sport 1)

Johanna Konta - Irina Begu (după ora 13:00, Digi Sport 1)

Duminică:

Simona Halep - Johanna Konta (11:00, Digi Sport 1)

Irina Begu - Heather Watson (după ora 13:00, Digi Sport 1)

Sorana Cîrstea / Monica Niculescu - Laura Robson / Jocelyn Rae (dupa ora 15:00, Digi Sport 1)

Duelul România - Marea Britanie din play-off-ul pentru rămânerea în Grupa a II-a Mondială va avea loc pe 22 și 23 aprilie și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport.

În următoarele cinci sezoane, canalele Digi Sport vor transmite anual, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA.