• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Simona Halep a câștigat aproape 20 de milioane de dolari în cei 11 ani de când joacă tenis la nivel profesionist, dintre care 2,9 milioane de dolari doar în acest an. A doua jucătoare a lumii nu și-a irosit însă banii la fel cum au făcut mulți sportivi de-a lungul timpului ci a decis să investească în imobiliare.

Cea mai bună jucătoare a României a achiziționat în ultimii ani mai multe proprietăți în Constanța, orașul său natal, dar și în împrejurimi, iar de curând a finalizat construcția unei vile superbe. Aceasta este evaluată la peste 500.000 de euro, are demisol, parter și un etaj, dar este înconjurată și de o curte spațioasă.

Pe lângă vila de peste o jumătate de milion de euro, Halep a mai construit un imobil aflat lângă casa părintească şi încă unul aproape de Delfinariul din Constanța. De asemenea, există informații conform cărora familia Halep grăbește și finalizarea unui hotel cu 7 etape în stațiunea Mamaia, aproape de plajă, acesta urmând a fi gata până la finalul anului.

Deși a fost eliminată în sferturi de Johanna Konta, Simona Halep va reveni pe primul loc în ierarhia WTA Race, în care sunt contabilizate doar punctele obținute în 2017. Aceasta a reușit să o devanseze pe Karolina Pliskova, cea care, începând de luni, va deveni noua lideră mondială în tenisul feminin.

În clasamentul mondial pe 52 de săptămâni, Halep se va afla, începând de luni, pe locul secund, la 185 de puncte în urma Karolinei Pliskova. Podium va fi completat de cea care a început Wimbledon-ul pe prima poziție, Angelique Kerber, în timp ce, pe locul patru, va urca Johanna Konta.

Sursa foto:click.ro