• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep este gata de turneul de la Roma, transmis de Digi Sport! Miercuri, sportiva noastră o va întâlni pe Laura Siegemund, într-un meci care poate fi urmărit în timp real și pe site-ul nostru, digisport.ro.

Cu zâmbetul pe buze, Halep are mare încredere că poate să realizeze o nouă performanță notabilă și la Roma. Ea a câștigat recent turneul de la Madrid, după succesul obținut în fața Kristinei Mladenovic.

"Sunt încrezătoare, asta pentru că turneul de la Madrid mi-a dat multă încredere, am depășit și momentele grele. Sunt bine, pozitivă, gata să încep un nou turneu. Îmi place zgura și sper să câștig câteva meciuri", a spus Halep, într-un interviu acordat trimisului Digi Sport, Gabriel Morariu.

"Primul an la Roma a fost special. Atunci am urcat, am venit din calificări, am prins multe meciuri și am și acum sentimentul de atunci, acela de încredere", și-a adus aminte Halep.

Simona a vorbit și despre diferențele între turneele de la Madrid și Roma, transmise de Digi Sport. "La Madrid zboară mingea puțin mai mult. M-am antrenat o oră de dimineața, e diferit. E mult mai cald aici, terenul parcă e mai iute. O să văd cum o să fie la meci".

Învinsă în semifinalele de la Stuttgart de Laura Siegemund, Halep speră să-și ia acum revanșa, la Roma. "Este o jucătoare dificilă, m-a învins în trecut cu multe scurte. Am exersat alergarea spre fileu, sper ca mâine (n.n. miercuri) să fiu și mai bine. Eu cred că poate să joace oriunde bine, nu doar la Stuttgart".