• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, sâmbătă, în semifinalele turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.434.389 dolari, după ce a învins-o pe Caroline Garcia (Franţa), cu 6-4, 6-2.

La final, la flash-interviuri, Halep a vorbit despre cât de dificilă a fost ziua de ieri, când a aşteptat timp de 7 ore să afle dacă meciul său se va disputa sau nu. În cele din urmă, vremea a stricat programul zilei, astfel că organizatorii au fost nevoiţi să amâne partida pentru azi.

"A fost dificil pentru mine ieri să aştept 7 ore. Am fost puţin obosită, dar m-am pregătit bine mental. Caroline nu e o adversară uşoară, dar sunt foarte fericită că am învins. Le mulţumesc fanilor care m-au susţinut", a spus marea noastră campioană, la finalul confruntării cu Garcia.

În penultimul act de la Toronto, Halep o va întâlni pe Elina Svitolina, adversară pe care a învins-o dramatic în sferturi la Roland Garros. În momentul declaraţiilor, Simona nu ştia încă rezultatul disputei dintre sportiva ucraineană şi Muguruza (4-6, 6-4, 6-3).

"Nu va fi uşor să joc un al doilea meci în aceeaşi zi, dar voi face tot posibilul să înving. Voi lupta, pentru că ştiu că mă aşteaptă o dispută extrem de dificilă, indiferent de adversară", a mai spus Simona.