• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Barcelona - Eibar (marţi, 23:00, Digi Sport 2) şi Real Madrid - Betis (miercuri, 23:00, Digi Sport 2) 

Simona Halep a pierdut la US Open din primul tur, fiind învinsă de Sharapova, dar şi-a luat revanşa în faţa rusoaicei la capitolul "ţinută". Campioana noastră a fost votată de fani jucătoarea cel mai bine îmbrăcată la Flushing Meadows, devansând-o chiar pe "Masha".

Sportiva din Constanţa se poate consola după un US Open ratat cu un premiu neoficial, acordat de suporteri. Halep a fost desemnată cel mai bine îmbrăcată jucătoare de la turneul încheiat aseară.

Halep a purtat un echipament retro al căror design a fost realizat de celebrul Pharrell Williams. Această linie de echipament a fost numită ”Game. Set. Love.”, iar la ea au apelat mai mulţi jucători, cei mai cunoscuţii fiind Alexander Zverev și Garbine Muguruza.

Le-am spus celor de la Adidas că vreau să fac ceva care să meargă mai departe de sport”, a declarat Pharrell într-un interviu pentru The Times.

Echipamentele au fost inspirate din moda anilor 1970 din tenis. În ceea ce privește culorile alese, Pharrell Williams a recunoscut că s-a inspirat din filmele lui Wes Anderson, care ar fi avut ”o mare inspirație în viața mea”.