Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
"Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără...". Simona Halep, interviu sincer, înaintea turneului de la Madrid
mujica-munteanu
Neașteptat! Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru Rafa Mujica și Louis Munteanu
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Video Halep - Muguruza 1-6, 0-6. Simona a pierdut fără drept de apel și a ratat a treia șansă de a deveni liderul lumii

20.08.2017, 21:05

Simona Halep a ratat, pentru a treia oară în carieră, şansa de a deveni lider WTA, după unul dintre cele mai slabe meciuri ale carierei. A fost învinsă în finala de la Cincinnati, de Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6.

halep muguruza
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Aflată la o victorie distanţă de primul loc WTA, Simona Halep a fost de nerecunoscut în finala de la Cincinnati, cu Garbine Muguruza. A doua jucătoare a lumii a pierdut primele 3 game-uri şi nici intervenţia lui Darren Cahill nu a ajutat-o să-şi revină.

Doar 27 de minute a durat primul set, în care Simona a bifat singurul său game câștigat duminică seară. Seria proastă a continuat şi în actul al doilea, în care Muguruza a început tot cu 3 game-uri câştigate la rând.

A urmat cel mai lung game al finalei, disputat de-a lungul a 12 minute, în care Halep a irosit două mingi de break. Seara de coşmar s-a încheiat în 56 de minute pentru jucătoarea din România, care a pierdut titlul la Cincinnati cu unul dintre cele mai slabe meciuri ale carierei, 1-6, 0-6 în faţa ibericei de pe locul 6 WTA.

Pentru Halep a fost a treia înfrângere din patru meciuri cu Muguruza.



LIVE VIDEO&TEXT

UPDATE Ora 22:10 Statistica partidei:

UPDATE Ora 22:06: Simona Halep - Garbine Muguruza 1-6, 0-6. 


UPDATE Ora 22:02: Simona Halep - Garbine Muguruza 1-6, 0-5Încă un break reușit de Muguruza, pe încă un serviciu destul de slab al Simonei, care nu găsește loviturile prin care să își pună adversara cu adevărat în dificultate.

UPDATE Ora 22:00: Simona Halep - Garbine Muguruza 1-6, 0-4. Simona a început foarte bine, a condus cu 30-0, dar două greșeli neforțate au băgat-o pe Muguruza din nou în joc. Cel mai lung game al meciului s-a decis la avantaje, după 12 minute.

Ambele jucătoare au greșit mult, Simona a trimis multe mingi în fileu, dar a devenit mai agresivă, a plimbat-o mult pe teren pe Garbine, și-a deschis unghiurile și a avut de câștigat. 

După o greșeală prin care Muguruza a obținut avantaj, Halep s-a enervat că nu i-a ieșit execuția și a lovit de două ori terenul cu racheta. O creștere evidentă în jocul Simonei, dar Muguruza, în ciuda greșelilor care s-au înmulțit, a reușit să-și facă serviciul

UPDATE Ora 21:46: Simona Halep - Garbine Muguruza 1-6, 0-3. Simona reușește prea puține lovituri câștigătoare. Încearcă să trimită mai lung, însă de multe ori mingea se duce după linia de fund.

UPDATE Ora 21:42: Simona Halep - Garbine Muguruza 1-6, 0-2. Primul game ajuns la egalitate a fost câștigat de Muguruza. Returul timid al Simonei nu îi pune prea mari probleme jucătoarei din Spania, care continuă să lovească al fel de puternic și de curat, așteptând greșeala.

UPDATE Ora 21:38: Simona Halep - Garbine Muguruza 1-6, 0-1. Muguruza începe și setul al doilea cu un break pe serviciul Simonei, care pare să nu găsească un antidot pentru jocul solid al adversarei. Mai mult, face multe greșeli neforțate, lovește slab și are de suferit și deplasarea în teren.

UPDATE Ora 21:36 - Statistica primului set

UPDATE Ora 21:35: Simona Halep - Garbine Muguruza 1-6. Set pentru Muguruza! Jucătoarea din Spania și-a adjudecat serviciul la 30, la capătul unui game în care returul Simonei a funcționat în două rânduri, însă nu a fost de ajuns. 

UPDATE Ora 21:33: Simona Halep - Garbine Muguruza 1-5. Al doilea break reușit de Muguruza, după două duble greșeli ale Simonei în acest game.

* Simona Halep a solicitat intervenția pe teren a antrenorului Darren Cahill, după startul slab de meci. 

"E bine, ai timp, nu e nicio problemă. Trebuie să stai aproape de linia de fund. Te descurci bine, tenisul e bun, singura diferență e că ea a accelerat. Arată că tu crezi că poți câștiga. Deschide-ți terenul, dar stai pe linia de fund. Ia-o punct cu punct", i-a transmis antrenorul australian.

UPDATE Ora 21:24: Simona Halep - Garbine Muguruza 1-4. Gest de nervozitate din partea Simonei Halep, care după prima minge pierdută a lovit mingea puternic, trimițând-o înalt.

UPDATE Ora 21:23: Simona Halep - Garbine Muguruza 1-3. Primul game câștigat de Simona Halep! Am avut parte de schimburi lungi în acest al 4-lea game al finalei. Simona întârzie să arunce lovituri decisive, preferând să trimită pe centru, dar se poate observa un plus de agresivitate de partea sa. Apar și greșelile de partea adversarei din Spania, care a și alunecat pe finalul unui punct adjudecat de Halep.

UPDATE Ora 21:19: Simona Halep - Garbine Muguruza 0-3. Game câștigat la 15 de jucătoarea din Spania, care l-a încheiat cu o minge pe linia de fund, la care Simona a cerut challenge fără succes.

UPDATE Ora 21:16: Simona Halep - Garbine Muguruza 0-2. Break reușit de Muguruza! Halep a fost agresivă la începutul game-ului, dar rolurile s-au inversat pe parcurs și Muguruza a atacat mai mult, venind la fileu după lovituri care au pus-o în dificultate pe Simona.

UPDATE Ora 21:12: Simona Halep - Garbine Muguruza 0-1. Jucătoarea din Spania și-a adjudecat serviciul în primul game și conduce din prima. Simona a încheiat game-ul cu un forehand în afara terenului, după un al doilea serviciu destul de slab al Garbinei Muguruza.

UPDATE Ora 21:09: Start în meciul dintre Simona Halep și Garbine Muguruza, din finala turneului de la Cincinnati.

UPDATE Ora 21:00 Cele două jucătoare au intrat pe teren și încep încălzirea. Muguruza va servi prima.


Simona Halep dispută în această seară unul dintre cele mai importante meciuri ale carierei. Va deveni noul lider al clasamentului WTA dacă o va învinge pe Garbine Muguruza în finala turneului de la Cincinnati.

Iberica de 23 de ani a învins-o pe principala favorită şi actualul număr 1 mondial, Karolina Pliskova, şi şi-a depăşit performanţa de anul trecut, când s-a oprit în semifinalele de la Cincinnati. Opt victorii şi două înfrângeri are Muguruza în acest an, pe hard.

"Va fi cu siguranţă un meci foarte greu, însă nu am nimic de pierdut, ea este favorită, din punctul meu de vedere, câştigând Wimbledon şi având încrederea sus, dar şi eu mă simt destul de stăpână pe mine şi sper doar să fie un meci frumos", a prefaţat Halep finala din Ohio.

"A trecut foarte mult timp de când nu am mai jucat cu Halep, dar evoluează foarte bine. Este puternică, a jucat multe meciuri şi am văzut-o puţin în aceste zile. Va fi dificil, este o adversară puternică", a declarat Garbine Muguruza înaintea confruntării cu Halep.

Halep a studiat-o bine pe Muguruza. Cele două s-au antrenat împreună săptămâna trecută, în Canada.

Jucătoarea din Spania conduce cu 2-1 la capitolul meciuri directe. A câştigat în 2014, la Wuhan, cu 2-6, 6-2, 6-3, şi în 2015, la Galaţi, în Fed Cup, cu 6-4, 6-3, în timp ce Simona Halep s-a impus în ultimul meci direct, în 2015, la Stuttgart, scor 3-6, 6-1, 6-3.

"S-au pregătit împreună destul de mult. La meciurile directe au oscilat, ambele au avut victorii. Cred că planul de joc va fi neschimbat, trebuie să încerce să fie agresivă, să controleze punctele. Garbine este foarte bună din spatele liniei, controlează bine terenul şi va încerca să o împingă în spate cât de mult cu putinţă", a spus şi antrenorul româncei, Darren Cahill.

În finala de la Cincinnati este în joc şi primul loc în clasamentul Road to Singapore, ierarhia care desemnează participantele la Turneul Campioanelor.

Finala dintre Simona Halep şi ocupanta locului 6 WTA, Garbine Muguruza, va fi astăzi, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 2. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: simona halep , halep locul 1 wta , halep lider mondial , halep finala cincinnati , halep muguruza live text


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
mujica-munteanu
Neașteptat! Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru Rafa Mujica și Louis Munteanu

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
Revenire importantă la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu Rapid! Mesaj războinic pentru giuleșteni: ”Locul 1 de la coadă”
FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)
Antrenorul din SuperLigă care are ”contract pe viață”! ”Un fel de Alex Ferguson”
FOTBAL: SC OTELUL GALATI - FC UNIVERSITATEA CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (18.04.2024)
Citește și
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”