• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Djokovic și Nadal merg mai departe la Roma, după victorii în două seturi. Cei doi foști câștigători ai turneului se pot întâlni în semifinale.

Novak Djokovic l-a eliminat pe Roberto Bautista Agut în două seturi, 6-4, 6-4, fără ca jocul său să fie convingător. Numărul doi mondial a comis destul de multe greșeli personale, dar speră să ajungă din nou în finala turneului pe care l-a câștigat de 4 ori până acum.

În sferturi, Djokovic îl va înfrunta pe Juan Martin Del Potro. Argentinianul a reușit să-l învingă cu 7-6, 6-3 pe Kei Nishikori după un meci disputat, în care câștigătorul a fost și protagonistul unui moment amuzant, după o decizie a arbitrului (la 6-7, 0-0, 15-40). Djokovic l-a învins deja pe Del Potro în 2017 în precedentele dueluri de la Acapulco și Indian Wells.

Și Rafael Nadal este în sferturi după o victorie cu 6-3, 6-4 în fața lui Jack Sock. Spaniolul, de 7 ori triumfător la Roma, va juca împotriva lui Dominic Thiem pentru un loc în semifinale.

Idolul publicului, Fabio Fognini, nu a repetat jocul din întâlnirea cu Andy Murray și a părăsit Foro Italico, învins de Alexander Zverev. Germanul s-a impus în două seturi, 6-3, 6-3 și va juca în sferturi cu Milos Raonic. Canadianul nu i-a dat nicio șansă lui Tomas Berdych. Departe de forma care l-a consacrat, cehul nu i-a dat motive de neliniște lui Raonic, care a dominat ca de obicei pe propriul serviciu și a câștigat cu 6-3, 6-2.