• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Garbine Muguruza şi Venus Williams au ajuns în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma. Iberica a trecut de Julia Gorges, în timp ce sportiva din SUA a învins-o pe Johanna Konta.

Garbine Muguruza îşi continuă parcursul la Roma. Favorită numărul 3, jucătoarea din Spania a ajuns în sferturi după o victorie în două seturi cu Julia Gorges. Un break a făcut diferenţa în primul set, câştigat cu 7-5 de Muguruza. Numărul 7 WTA a revenit de la 3-0 şi 4-1 în actul secund, iar în cele din urmă s-a impus cu 6-4.

Următoarea adversară a jucătoarei din Spania va fi Venus Williams, care a eliminat-o pe Johanna Konta. Sora mai mare din familia Williams şi-a adjudecat cu 6-1 actul inaugural, dar britanica a replicat cu 6-3. Venus a fost însă de netrecut şi în decisiv, pe care l-a câştigat cu 6-1.

În sferturi a ajuns şi Daria Gavrilova. Australianca a cedat primul set în faţa Svetlanei Kuznetsova, dar a reuşit să le câştige pe următoarele, cu 7-5, 6-4, şi va juca în turul următor cu Kiki Bertens. Olandeza s-a impus în două seturi în faţa Ekaterinei Makarova.

Turneele WTA și ATP de la Roma e transmis pe Digi Sport, iar meciurile Simonei Halep sunt transmise LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT