• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sloane Stephens a învins-o pe Venus Williams și va juca cu trofeul pe masă la US Open, sâmbătă, împotriva lui Madison Keys. Calificarea în finala ultimului turneu de Grand Slam din 2017 e cu atât mai importantă pentru jucătoarea din Statele Unite, cu cât ea a absentat aproape un an din circuit și s-a întors abia în luna iulie pe teren.

După revenirea în circuit, ea a suferit patru înfrângeri, iar două dintre acestea au venit chiar în meciuri contra Simonei Halep. Românca a învins-o de fiecare dată în minimum de seturi, iar, în trei dintre cele patru, americanca a luat doar trei game-uri.

Revenită la Wimbledon, după lunile de pauză cauzate de o fractură de stres suferită în vara lui 2016, Sloane a pierdut în primul tur, pe iarba londoneză, în fața lui Alison Riske, cu 6-2, 7-5.

Apoi, în US Open Series, Stephens și-a revenit treptat în formă, dar, primul ei meci l-a pierdut chiar în fața lui Halep, cu 6-7(3), 0-6, în turul întâi de la Washington.

Ulterior, ea a făcut semifinale la ambele turnee din categoria Premier 5, de la Toronto și Cincinnati. În Canada, ea a pierdut, 2-6, 3-6, în fața lui Caroline Wozniacki, iar, în Ohio, în ultimul meci de înainte de US Open, americanca a fost învinsă de Simona Halep, 2-6, 1-6.

În ultimele două săptămâni, Sloane Stephens a mers impecabil, obținând victorii în fața Robertei Vinci, Dominikăi Cibulkova, a lui Ashleigh Barty, Juliei Goerges, Anastasijei Sevastova și a lui Venus Williams. Doar două dintre cele șase meciuri au fost câștigate în două seturi - cele cu Vinci și Barty.

În finala de sâmbătă, Stephens o va întâlni pe conaționala Madison Keys.

PROGRAMUL CANAELOLOR DIGI SPORT