• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep face spectacol la Roma, unde are parte şi de o susţinere masivă. Numărul 4 mondial s-a calificat în semifinalele turneului din capitala Italiei şi le-a mulţumit românilor din tribune pentru că au fost alături de ea.

Constănţeanca a uitat să piardă. Este în a treia semifinală la rând, a obţinut a noua victorie consecutivă pe zgură, iar fanii ei sunt în al nouălea cer.

Astfel, după ce a câştigat turneul de la Madrid, Halep este foarte aproape de un nou trofeu. Susţinătorii săi, care au făcut deplasarea la Roma, sunt încântaţi de ceea ce văd, dar sunt convinşi că e loc şi de mai bine.

"A revenit şi joacă foarte bine. Cred că dacă şi-ar îmbunătaţi jocul la fileu ar fi imbatabilă. Noi sperăm că o să ia şi titlul la Roma, după Madrid", a spus unul dintre susţinătorii româncei.

Simona este încântată de sprijinul de care are parte la Foro Italico şi speră să-i răsplătească pe fani cu prestaţii de acelaşi nivel.

"Le mulţumesc că au venit şi că vin mereu. E o atmosferă frumoasă la fiecare meci", a declarat Halep, pentru Digi Sport.

În trei meciuri jucate la Roma, Simona a pierdut un singur set, în optimile de finală, cu Anastasia Pavlyuchenkova.

HALEP - BERTENS, SEMIFINALA DE LA ROMA, E ÎN DIRECT SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 13:00, PE DIGI SPORT 2 ŞI DIGI 24