• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Tradiţionalul eveniment Kids Day, care a fost programat pentru duminică la această ediţie a turneului feminin de tenis BRD Bucharest Open, de la Arenele BNR din Capitală, a fost amânat pentru miercuri, din cauza condiţiilor meteorologice, a informat Federaţia Română de Tenis.

Organizatorii competiţiei de la Bucureşti au rezervat iniţial pentru duminică, ora 11:00, marcarea Kids Day, prilej cu care jucătoarele Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu şi Ana Bogdan îi aveau ca parteneri pe cei mai mici amatori de tenis.

Starea vremii de duminică dimineaţa a condus însă la decizia de a amâna acest eveniment pentru ziua de miercuri, la o oră care va fi anunţată ulterior.

În ediţiile precedente ale turneelor masculine şi feminine de la Bucureşti, la Kids Day, cei mai cunoscuţi jucători din ţara noastră făceau schimburi de mingi, cu cei mai mici pasionaţi de sportul alb, în special, cei legitimaţi la cluburile bucureştene.

Turneul BRD Bucharest Open (WTA), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, are loc începând de luni la Arenele BNR din Bucureşti, aceasta fiind a patra ediţie a competiţiei.

BRD Bucharest Open e ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, în perioada 15-23 iunie.

PROGRAMUL TRANSMISIILOR DIGI SPORT 2 DE DUMINICĂ

Alexandra CADANŢU (ROU) vs. Tena LUKAS (CRO) - 14:00

Arantxa RUS (NED) vs. Georgia CRĂCIUN (ROU)

Programul ar putea suferi modificări din cauza stării vremii

AGERPRES