• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Marin Cilic a fost eliminat încă din sferturile de finală ale Masters-ului de la Monte-Carlo. A pierdut chiar în faţa lui Albert Ramos-Vinolas, spaniolul care l-a trimis acasă, în urmă cu o zi, și pe liderul mondial, Andy Murray.

Ramos-Vinolas, care s-a calificat în premieră într-o semifinală a unui turneu Masters 1000, a trecut de Cilic, cap de serie numărul 5 în Principat, cu 6-2 6-7(5) 6-2, după două ore și jumătate.

Ibericul aflat pe locul 24 ATP și cotat cu a 15-a șansă la câștigarea trofeului de la Monte-Carlo îl va întâlni în careul de ași pe Lucas Pouille.

Cotat cu şansa a 11-a la începutul competiţiei, francezul a ajuns în penultimul act după ce a trecut de Pablo Cuevas, 6-0 3-6 7-5. Pouille a avut un start fulminant de meci - primul set şi l-a adjudecat la zero. Răspunsul uruguayanului a venit în actul secund, câştigat cu 6-3. Cuevas a condus cu 5-3 şi în decisiv, însă nu a mai putut ţine ritmul şi a pierdut ultimele patru gameuri.

Pouille a obţinut calificarea şi are un avantaj moral faţă de viitorul său adversar. A câştigat singurul meci disputat până acum cu Albert Ramos-Vinolas.

Prima semifinală de la Monte-Carlo va fi transmisă sâmbătă, de la ora 14:00, în direct la Digi Sport 2.

 


PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT