• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Pe lângă Simona Halep, la Toronto se mai află doi români. Dorin Ursu şi Raluca Andrei sunt singurii arbitri români care vor oficia la US Open.

Dintre cei 74 de arbitri din toată lumea care oficiază la Toronto, doi sunt români. Dorin Ursu și Raluca Andrei sunt deținători ai categoriei White Badge, insignă internațională. Ales arbitrul anului 2015 în România, Ursu a fost prezent la Wimbledon și la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

"Este prima dată când sunt aici, la acest turneu și pot să spun că sunt foarte bine tratat. Meciurile sunt chiar foarte tari și îmi place ceea ce văd. După acest turneu urmează ultimul Grand Slam al anului. Voi fi pentru prima dată la US Open și sunt foarte încântat de această experiență" a recunoscut Dorin Ursu într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Raluca Andrei a fost arbitru la finala de la Madrid, câștigatp de Simona Halep în fața Kristinei Mladenovic. "În general lucrez cam 25 de săptămâni pe an. E dificil să fii tot timpul pe drumuri, dar m-am obișnuit. Îmi place să călătoresc și cred că este o oportunitate incredibilă. Cea mai plăcută amintire cred că a fost însă la meciul de retragere a lui Andrei Pave, la BRD Bucharest Open" a declarat Raluca Andrei.