• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Între două sesiuni de antrenament de la Roma, acolo unde participă la turneul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport, Novak Djokovic și-a făcut timp să-i predea o lecție de tenis fiului său.

Tânărul Stefan Djokovic, în vârstă de doi ani și jumătate, pare că a moștenit o bună parte din talentul tatălui său, dar și pasiunea pentru tenis. După ce s-a chinuit de câteva ori să nimerească mingea, Stefan a reușit chiar și o lovitură câștigătoare, cei drept cu ajutorul tatăului său.

Djokovic se antrenează în prezent singur, după ce și-a concediat tot staff-ul. Sârbul a precizat că avea nevoie de un șoc pentru a putea schimba ceva în jocul său. Decizia fusese luată după ce numărul 2 mondial a pierdut în sferturi la Monte Carlo.

Marian Vajda lucra impreună cu Djokovic din 2006, iar în 2013 a făcut un pas în spate odată cu numirea lui Boris Becker drept antrenor principal. Vajda a rămas însă o parte importantă a staff-ului, călătorind alături de Djokovic la fiecare turneu.