• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Între două sesiuni de antrenament de la Roma, acolo unde participă la turneul transmis ÎN DIRECT de Digi Sport, Novak Djokovic și-a făcut timp să-i predea o lecție de tenis fiului său.

Tânărul Stefan Djokovic, în vârstă de doi ani și jumătate, pare că a moștenit o bună parte din talentul tatălui său, dar și pasiunea pentru tenis. După ce s-a chinuit de câteva ori să nimerească mingea, Stefan a reușit chiar și o lovitură câștigătoare, cei drept cu ajutorul tatăului său.

Djokovic se antrenează în prezent singur, după ce și-a concediat tot staff-ul. Sârbul a precizat că avea nevoie de un șoc pentru a putea schimba ceva în jocul său. Decizia fusese luată după ce numărul 2 mondial a pierdut în sferturi la Monte Carlo.

Marian Vajda lucra impreună cu Djokovic din 2006, iar în 2013 a făcut un pas în spate odată cu numirea lui Boris Becker drept antrenor principal. Vajda a rămas însă o parte importantă a staff-ului, călătorind alături de Djokovic la fiecare turneu.