• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep luptă în această seară pentru calificarea în semifinalele de la Toronto, iar încrederea ei poate fi la un nivel crescut, mai ales după declarația superbă făcută de Sloane Stephens la adresa ei.

"Cu Simona am pierdut la Washington, dar nu am fost foarte afectată. Am întâlnit o jucătoare grozavă, cu calități numeroase, care e capabilă să învingă pe oricine.

Simona este o super sportivă, astfel că și eu am știut că va veni momentul în care voi obține o victorie. Iată că la Toronto am câștigat deja trei meciuri, ceea ce este foarte bine", a spus Stephens, conform ziare.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Cele două s-au întâlnit în primul meci disputat de Simona în acest an pe hard, în turul întâi de la Washington. Românca de 25 de ani s-a impus cu 7-6, 6-0, în doar a doua partidă pe care americanca o disputase în 2017, până la momentul respectiv.

Halep are acum 4-2 în meciurile directe cu Stephens, pe care a mai învins-o în 2012 în primul tur la Barcelona, cu 6-4, 6-4, în 2014 în optimi la Roland Garros, cu 6-4, 6-3, şi în 2015, în sferturi, la Miami, cu 6-1, 7-5. Americanca s-a impus în 2013, la Hobart, în optimi, cu 6-4, 6-0, iar apoi în acelaşi an la Australian Open, cu 6-1, 6-1, în primul tur.

La Toronto, americanca de 24 de ani a făcut spectacol până în faza sferturilor: a trecut pe rând de Yulia Putintseva, Petra Kvitova și Angelique Kerber. Următoare ei adversară este Lucie Safarova.

Meciul Caroline Garcia - Simona Halep va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, sâmbătă dimineața, în jurul orei 4:00.