• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Start perfect pentru Carla Suarez Navarro la BRD Bucharest Open! Iberica, a doua favorită a turneului, a cedat un singur game în meciul cu Annika Beck din Germania. În premieră la turneul bucureştean, jucătoarea din Spania s-a impus cu 6-0, 6-1, după numai 55 de minute de joc.

M-am simţit foarte bine, am avut câteva zile de pregătire aici. A fost foarte bine pentru mine și sunt fericită că m-am calificat în turul următor”, a declarat Suarez Navarro, imediat după meci.

Iberica a fost asaltată de fani după meci pentru fotografii şi autografe.

Se vede că iubesc tenisul. M-am simțit foarte bine, nu doar pe parcursul meciului, ci şi la antrenamente... Am simţit fanii aproape. Oamenii sunt foarte drăguţi aici”, a spus aceasta și despre fanii din capitala României.

Şi Cagla Buyukakcay a avansat pe tablou la Bucureşti. Jucătoarea din Turcia, numărul 165 WTA, nu a avut însă un meci uşor cu Polona Hercog din Slovenia. Buyukakcay a pierdut cu 4-6 primul set, dar a revenit şi le-a câştigat pe următoarele două cu 6-3, 7-6(3).

Programul zilei de marți de la BRD Bucharest Open

CLICK AICI PENTRU A VEDEA PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT