• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Start perfect pentru Carla Suarez Navarro la BRD Bucharest Open! Iberica, a doua favorită a turneului, a cedat un singur game în meciul cu Annika Beck din Germania. În premieră la turneul bucureştean, jucătoarea din Spania s-a impus cu 6-0, 6-1, după numai 55 de minute de joc.

M-am simţit foarte bine, am avut câteva zile de pregătire aici. A fost foarte bine pentru mine și sunt fericită că m-am calificat în turul următor”, a declarat Suarez Navarro, imediat după meci.

Iberica a fost asaltată de fani după meci pentru fotografii şi autografe.

Se vede că iubesc tenisul. M-am simțit foarte bine, nu doar pe parcursul meciului, ci şi la antrenamente... Am simţit fanii aproape. Oamenii sunt foarte drăguţi aici”, a spus aceasta și despre fanii din capitala României.

Şi Cagla Buyukakcay a avansat pe tablou la Bucureşti. Jucătoarea din Turcia, numărul 165 WTA, nu a avut însă un meci uşor cu Polona Hercog din Slovenia. Buyukakcay a pierdut cu 4-6 primul set, dar a revenit şi le-a câştigat pe următoarele două cu 6-3, 7-6(3).

Programul zilei de marți de la BRD Bucharest Open

CLICK AICI PENTRU A VEDEA PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT