• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Raluca Olaru şi Irina Begu şi-au onorat statutul de favorite la BRD Bucharest Open. Cotate cu prima şansă la trofeul de dublu, cele două au câştigat duelul 100% românesc din primul tur cu Ana Bogdan şi Gabriela Ruse. Begu şi Olaru s-au impus cu 6-3, 7-5.

"Primul meci, la orice turneu, întotdeauna e dificil, cu atât mai mult acasă, unde aşteptările sunt un pic mai mari", a declarat Olaru.

"Îmi doresc să câştigăm acest turneu, mi-aş dori foarte mult, avem şanse, dar vom vedea, fiecare meci în parte este greu şi trebuie muncit", a spus Begu.

Româncele ar putea continua colaborarea şi după turneul de la Bucureşti.

"S-ar putea să jucam mai des împreună, în funcţie şi de programul ei şi de cum îşi structurează ea turneele cu simplu- dublu. Eu mi-aş dori acest lucru, întotdeauna mi-a făcut plăcere să joc cu ea", a afirmat Raluca Olaru, completată de Irina Begu: "Acum, că ea nu mai are o parteneră de dublu stabilă, îmi doresc...sunt anumite turnee la care voi juca".

În proba de simplu, Irina Bara nu a reuşit surpriza în primul tur la BRD Bucharest Open.

Prezentă în premieră pe tabloul principal al unui turneu WTA, graţie unui wild-card, românca în vârstă de 22 de ani a fost învinsă de Aliaksandra Sanovich, o jucătoare cu 99 de locuri mai bine clasată ca ea. Bara a cedat în două seturi identice, 4-6, dar va continua competiţia la dublu, unde va face pereche cu Tereza Mrdeza din Croaţia.

"Îmi pare rău că nu am reuşit să iau măcar un set, dacă nu chiar să câştig, m-am simţit foarte aproape şi pe tot parcursul meciului am simţit că pot să şi câştig", a afirmat Irina Bara.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT