• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rezultatele înregistrate la Wimbledon, în cele două săptămâni de concurs pe iarba londoneză, au provocat mai multe modificări în clasamentele WTA și, începând de luni, acestea vor avea noi lideri.

Deși a fost eliminată în sferturi de Johanna Konta, Simona Halep va reveni pe primul loc în ierarhia WTA Race, în care sunt contabilizate doar punctele obținute în 2017. Aceasta a reușit să o devanseze pe Karolina Pliskova, cea care, începând de luni, va deveni noua lideră mondială în tenisul feminin.

În ”Race”, românca și cehoaica vor fi urmate de noua campioană de la Wimbledon, Garbine Muguruza, care înainte de startul turneului, se afla pe poziția a zecea. Jucătoarea din Spania face un salt important și în WTA Ranking, urmând să urce de pe 15 până pe 5.

Top 10 WTA Race:

În clasamentul mondial pe 52 de săptămâni, Halep se va afla, începând de luni, pe locul secund, la 185 de puncte în urma Karolinei Pliskova. Podium va fi completat de cea care a început Wimbledon-ul pe prima poziție, Angelique Kerber, în timp ce, pe locul patru, va urca Johanna Konta.

Finalistă la Wimbledon, Venus Williams va reveni în Top 10, urmând să ocupe locul al nouălea. Ea ar fi urcat însă până pe cinci, dacă s-ar fi impus în finala cu Muguruza.

Top 10 WTA Ranking:

Cel mai important salt din Top 100 îi aparține Magdalenei Rybarikova, care, după semifinala de la Wimbledon, va urca 54 de locuri, până pe 33.

La polul opus se poate spune că se situează Serena Williams. Din cauza faptului că nu a jucat la turneul câștigat anul trecut, aceasta a picat de pe 4, pe 15.

Începând din acest an, Digi Sport transmite, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE, 55 de turnee WTA pe sezon.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT