• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După aproape o lună de când a anunţat că este însărcinată, Serena Williams a postat pe contul de Instagram două poze cu burtica sa. Momentan, marea campioană din SUA s-a retras din circuitul WTA, dorind să îşi canalizeze energiile exclusiv pe naşterea primului său copil.

Departe de agitaţia turneelor care precedă Roland Garros-ul, cea mai titrată sportivă din era Open se relaxează în Florida, împreună cu Alexis Ohanian, 33 de ani, cel care fondat site-ul Reddit.

Cei doi par că duc o viaţă idilică, alternând croazierele cu timpul petrecut cu prietenii. În ultimele două imagini postate de Serena, se poate observa că burtica acesteia a căpătat proporţii, la începutul lui 2018 ea urmând să nască.

Sarcina nu va însemna sfârşitul carierei de jucătoare profesionistă, chiar dacă multipla campioană va împlini anul acesta 36 de ani. Ea va reveni în 2018 în circuit, dorind să îşi mai treacă în palmares un turneu de Grand Slam şi, de ce nu, să revină pe locul 1 WTA.

"De-abia aştept să te văd ajungând în boxa jucătorilor în sezonul următor'', a scris ea pe Instagram, adresându-se viitorului său copil.