• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cristian Tudor Popescu nu crede că Simona Halep se poate considera deocamdată cea mai valoroasă jucătoare a lumii deşi a ajuns luni în fruntea clasamentului WTA.

"Să fim lucizi. În clipa de faţă există o egalizare a valorilor, o rotaţie. A fost Pliskova, a fost Muguruza, acum a ajuns Simona, poate să mai vină cineva. E clar că nu mai avem un adevărat lider mondial la tenis feminin. E o prostie să spui că este cea mai bună jucătoare din lume. Cea mai bună jucătoare din lume a fost Serena Williams. Şi poate va mai fi. Cea mai bună jucătoare din lume a fost Steffi Graf. A fost Martina Navratilova. A fost Chris Evert. Chiar şi Maria Sharapova sau Justine Henin. Adică jucătoare care au dominat o perioadă considerabilă. Mai e mult până departe, până a ajunge să intri în istoria tenisului, în Hall of Fame-ul marilor jucătoare. Acum vom avea mai multe numărul 1 mondial", a declarat Popescu pentru republica.ro.

Şi Simona Halep e conştientă nu poate domina tenisul mondial aşa cum a făcut-o Serena Williams.

"E greu să vă spun cine va fi numărul 1 la sfârşitul anului. Turneul de la Singapore va decide acest lucru. Depinde de ceea ce vom face. Punctajul e apropiat, nu se ştie ce se va întâmpla. Dar toate vom lupta să terminăm anul pe locul 1. Contează mult mai mult, e mult mai frumos să termini anul pe locul 1. De când s-a retras Serena am spus că oricine din Top 10 are şansa să fie pe primul loc, pentru că valoarea e apropiată în acest moment. Nu cred că va fi curând o jucătoare care să domine aşa cum a făcut-o Serena", a declarat numărul 1 mondial la Europa FM.

Simona Halep va mai juca în acest an doar la Turneul Campionilor, transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 22-29 octombrie.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT