• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Alexandra Cadanţu s-a oprit în turul secund al calificărilor la BRD Bucharest Open. După ce a trecut de Nicoleta Dascălu, a patra favorită a preliminariilor a fost eliminată de croata Tena Lukas, numărul 326 WTA.

Cadanţu a pierdut primul set cu 4-6, iar în al doilea putea trimite meciul în decisiv. Lukas s-a impus, însă, în tie-break, cu 7-3.

"Nu am intrat pregătită foarte bine, am fost în urmă cu programul. A fost şi ploaia, m-am încălzit destul de repede... asta a fost. Aş fi vrut pe tablou la simplu pentru că am jucat bine şi mă simţeam bine", a declarat Alexandra Cadanţu.

Românca face pereche cu Danka Kovinic la dublu: vor debuta la BRD Bucharest Open împotriva cuplului olandez Arantxa Rus - Lesley Kerkhove.

Şi Georgia Crăciun a fost eliminată în al doilea tur al calificărilor: a fost învinsă de olandeza Arantxa Rus, cap de serie numărul 3 şi poziţia 157 în ierarhia mondială, scor 3-6, 2-6.

Crăciun va primi 10 puncte WTA şi un cec în valoare de 730 de dolari pentru rezultatul de la Bucureşti.

Partida Alexandrei Dulgheru contra italiencei Jasmine Paolini a fost întreruptă din cauza ploii după ce românca a câştigat cu 6-3 şi era condusă cu 1-2 în setul secund. Meciul se va relua luni dimineaţă, de la ora 10.30.

BRD Bucharest Open e ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, în perioada 15-23 iunie.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT