• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gigi Becali e convins că şi el a contribuit la parcursul fantastic al Simonei Halep de la Beijing, turneu în urma căruia marea noastră campioană a devenit numărul unu în lume.

În direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, patronul FCSB a dezvăluit că i-a trimis trei mesaje sportivei din Constanţa: două înainte de partida cu Sharapova, pe care nu o învinsese niciodată în şapte dispute şi unul înainte de confruntarea cu Ostapenko, care a consinţit urcarea Simonei în fotoliul de lider WTA.

"I-am scris două mesaje înainte de meciul cu Sharapova. Foloseşte-ţi harul, altfel te bate. Aşa i-am scris. I-am trimis mesaj şi înainte de partida cu Ostapenko", a dezvăluit Becali, în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

De la înălţimea numărului unu mondial, Simona Halep se pregăteşte de Turneul Campioanelor, unde va bifa a patra sa participare consecutivă. Cea mai bună performanţă este finala contra Serenei, în 2014.

Turneul Campioanelor se dispută în perioada 22-29 octombrie și este transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport.