• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

A patra ediţie a celui mai tare turneu de tenis din România, BRD Bucharest Open, începe sâmbătă, în direct la Digi Sport, cu primele meciuri din calificări.

Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan sunt româncele aflate direct pe tabloul principal.

"Vom avea cel puţin o româncă în finală. Fetele noastre vor fi puternic susţinute de public şi cred că valoarea lor le permite să joace o astfel de finală şi chiar să o câştige", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

Finalista de anul trecut, Anastasija Sevastova, şi Carla Suarez Navarro sunt jucătoarele cel mai bine cotate de la ediţia din acest an.

Sevastova, o jucătoare deosebită, Suarez Navarro, o specialistă a jocului pe zgură, sunt convins că va fi un spectacol deosebit şi meciuri de bună factură tehnico-tactică", a mai spus Cosac.

Meciurile de pe tabloul principal de la BRD Bucharest Open vor avea loc în perioada 17-23 iulie, în direct la Digi Sport.

Jocurile din calificări vor fi transmise la Digi Sport 2 în acest weekend. Debutul va fi sâmbătă, de la ora 10.00.

WTA Bucharest Open (calificări ziua 1), în direct la Digi Sport 2:

Georgia CRĂCIUN (ROU) vs. Harmony TAN (FRA) -10:00
Alexandra CADANŢU (ROU) vs. Nicoleta DASCĂLU (ROU)
Mihaela MĂRCULESCU (ROU) vs. Alona FOMINA (UKR)
Alona FOMINA (UKR) vs. Alexandra DULGHERU (ROU) - nu înainte de 18:00

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT