• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Presa de peste Ocean pare că a ajuns la saturaţie, după ce în ultima perioadă Sharapova şi-a promovat noua autobiografie "Unstoppable: My Life So Far" prin conflictul cu Serena Williams.

Revenită la forma de altădată, după scandalul de dopaj în care a fost implicată, Sharapova a folosit timpul de după eliminarea de la US Open pentru a-şi face publictate, pe orice canal, pentru cartea care a fost lansată astăzi. În ea, un capitol important e dedicat relaţiei "reci" pe care o are cu Serena Williams. "Serena mă urăşte", spune clar Masha, explicând faptul că totul a plecat de la Wimbledon 2004. Atunci, adolescenta din Rusia a răsturnat orice calcul al hârtiei şi a demantelat-o pe Serena, în finală, scor 6-1, 6-4. Sora mai mică din familia Williams dominase categoric turneul în 2002 şi 2003 şi puţini credeau că poate fi detronată. Dincolo de înfrângerea dureroasă, Sharapova a surprins-o pe rivală apoi, la vestiar, plângând.

Americanii par însă să se fi săturat de atitudinea Mariei, considerând că o bună parte din acest aşa zis scandal e creat artificial, doar pentru a vinde cartea. Serena nu poate să urască o adversară pe care a învins-o în 19 din cele 21 de întâlniri directe, crede media de peste Ocean.

"Cât de mult din autobiografia ta poţi să o dedici rivalilor? Dacă te cheamă Maria Sharapova, răspunsul e "foarte mult". Fixaţia sa agresivă pentru Serena Williams pare să plece încă de la vârsta de 12 ani. Atunci a refuzat să se uite la un meci între surorile Williams, care avea loc la Academia din Florida. În noua ei carte, Sharapova face o serie de alte dezvăluiri cu privire la Serena, dar probabil sportiva din SUA are cu totul alte priorităţi acum, după ce a născut, încât să o intereseze ce scrie Maria", notează thecut.com.