• Turneul WTA de la Eastbourne: Halep - Pironkova (întreruptă din cauza ploii, partida se reia joi, după ora 14:00, în direct pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European: finala Germania - Spania se joacă vineri, 30 iunie, pe Digi Sport 1, de la ora 21:45

Cel puţin 30 de fani ai lui Manchester United au decedat în timp ce urmăreau meciul favoritei cu Anderlecht (2-1, după prelungiri), într-un oraş din Nigeria.

Suporterii şi-au pierdut viaţa după ce au fost electrocutaţi: un cablu de înaltă tensiune s-a desprins şi a căzut peste aceştia, în timp ce urmăreau partida într-un centru special din Calabar.

Manchester United, care a avansat în semifinalele Europa League, este o echipă foarte urmărită în Nigeria, fiind printre cele mai iubite grupări din ţară.

Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu sunt ultimii români care au părăsit cupele europene, după eliminarea suferită de Anderlecht în fața lui Manchester United. Celelalte echipe calificate în semifinalele UEL sunt Lyon, Ajax și Celta Vigo.

Englezii au avut nevoie de prelungiri pentru a elimina formația belgiană, după 1-1 în tur și 1-1 în primele 90 de minute de pe Old Trafford, dar Marcus Rashford a înscris în a doua repriză suplimentară golul calificării pentru echipa lui Jose Mourinho.