• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cea mai puternică întrecere a cluburilor de rugby din Europa, Champions Cup, este transmisă în România de Digi Sport. 20 de echipe din cele şase naţiuni majore ale Europei sunt împărţite în cinci grupe de câte patru.

Prima echipă din fiecare grupă plus încă trei echipe de pe locurile secunde, cu cele mai bune rezultate, se califică în sferturile de finală.

S-au disputat 22 de ediţii ale Cupei Europei din 1995, anul când rugby-ul a intrat în era pro. În acest timp, cluburile franceze au câştigat opt titluri şi au ajuns de încă 13 ori în finale, cele engleze au şi ele opt titluri, dar doar cinci alte calificări în finale, iar echipele din Irlanda au câştigat şase titluri.

Cea mai titrată echipă este Toulouse, care a câştigat de patru ori competiţia. Campioana ultimelor două sezoane este Saracens. Formaţia engleză a învins în ambele finale echipe franceze: Toulon în 2016 şi Clermont în 2017.

A 23-a ediţie a competiţiei debutează în acest sfârşit de săptămână. Digi Sport 4 va transmite meciurile Harlequins - La Rochelle, sâmbătă, la 21:30, şi Leinster - Montpellier, duminică, de la 14:00.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT