• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Andreea Dovizioso a reușit să fie cel mai rapid pilot în calificările Grand Prix-ului de la Sepang.

Pilotul Ducati pleacă pentru a doua oară din pole position în acest sezon. Dacă la Assen, Dovi a căzut, după plecare din pole, duminică de la ora 9:00, italianul are şansa să îşi ia revanşa. De pe prima linie vor lua startul piloţii Yamaha, Valentino Rossi şi Jorge Lorenzo. Campionul mondial cu Honda, Marquez a încheiat calificările pe 4 în faţa lui Cal Crutchlow. Britanicul deşi a căzut, chiar de ziua lui, a reuşit să revină şi a terminat pe 5.

La Moto 2, francezul Zarco a mai făcut un pas spre apărarea titlului. Reprezentantul Hexagonului a bifat al 6-lea pole stagional. La Moto 3, campionul deja instaurat, Brad Binder a fost din nou cel mai rapid. Pilotul KTM va pleca pentru a 6-a oară din pole position.

Cursele sunt programate de la ora 6 dimineaţa şi vor fi prefaţate în direct de la 03:40 în sesiunea de încălzire pe Digisport 2.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT