• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În frunte cu Anita Gorbicz, vedetele lui Gyor sunt decise să se califice din nou în finala Champions League, iar acolo, să-şi ia revanşa în faţa lui CSM Bucureşti pentru eşecul din sezonul precedent.

Înainte de toate, unguroaicele trebuie să treacă în semifinale de Cristina Neagu şi de Buducnost. Pe CSM, Gyor a învins-o în ambele meciuri din faza grupelor principale.

”Nu ne-am dorit un anumit adversar la tragerea la sorţi pentru că echipele au diferite stiluri de joc. Niciunul nu este mai bun sau mai rău decât al nostru. Sper că o putem învinge din nou pe Buducnost, la fel ca în semifinalele de anul trecut, cu toate că echipa s-a schimbat puţin.

Cred că meciurile vor fi diferite faţă de cele pe care le-am văzut anul trecut. Ne dorim să avem alte evoluţii, din moment ce am pierdut cu CSM Bucureşti la ultima ediţie”, a spus Gorbicz.

După ”dubla” excelentă cu Ferencvaros, campioanele Europei sunt convinse că au valoare pentru a reedita succesul de anul trecut. 

”Au fost anumite schimbări în ambele echipe, dar sunt două grupări extrem de puternice. Nu am câştigat cu ele în acest an (n.r. - Gyor), în Champions League, dar cred că avem o şansă cu oricare dintre cele trei echipe”, a spus Line Jorgensen, de la CSM Bucureşti.

Gyor este dublă câştigătoare Champions League. A mai jucat finala de trei ori, în 2009, 2012 şi anul trecut, când a pierdut cu CSM.

Meciurile din turneul Final Four vor fi transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport, pe 6 și 7 mai. Partidele CSM-ului vor fi și LIVE VIDEO&SCORE pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGISPORT

CSM s-a calificat în Final Four după două victorii cu Ferencvaros: 30-25 la București și 27-26 la Budapesta.

În acest an, Final Four-ul Ligii Campionilor este identic cu cel din stagiunea trecută. CSM București va juca împotriva formației macedonene Vardar Skopje în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin.  Celălalt meci din faza penultimul act le pune față în față pe Buducnost Podgorica și Gyor. 

Anul trecut, Final Four-ul a avut aceeași componență și aceleași dueluri în semifinale. CSM a învins-o, atunci, pe Vardar, la 6 goluri difență, scor 27-21 (VIDEO).