• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

SCM Craiova rămâne neînvinsă în Liga Florilor. Handbalistele lui Bogdan Burcea nu au avut emoţii în meciul cu HC Zalău. Cristina Zamfir a marcat 11 goluri pentru oltence, care s-au impus cu 31-24.

"Sunt fericit în primul rând pentru victorie, mai puţin pentru prestaţie, mă aşteptam la un nivel mai bun de joc astăzi", a declarat antrenorul oltencelor, Bogdan Burcea.

"Am muncit, am luptat 60 de minute, ne-am dorit victoria, s-a văzut asta pe teren şi mă bucur că am reuşit să luăm astăzi astea trei puncte, foarte importante pentru noi. Ne dorim să evoluăm din ce în ce mai bine şi să îndreptăm din greşelile pe care le-am făcut astăzi", a mai spus Cristina Zamfir.

Roxana Rob, Larisa Tămaş şi Paula Vişan au fost menajate de Gheorghe Tadici pentru meciul din Cupa EHF cu Ankara Yenimahalle, de la sfârşitul săptămânii.

"Am încercat să protejez pentru a nu se accidenta şi, în acelaşi timp, mi-am dorit să văd jucătoarele tinere, de 19 ani. Avem un meci de cupă europeană cu o echipă din Turcia, care pare uşor, dar au şapte jucătoare străine şi ele şi nu sunt orice fel de jucătoare, sunt jucătoare de naţională", a declarat şi Tadici.

Etapa viitoare, SCM Craiova va juca pe terenul campioanei CSM Bucureşti, pe 18 octombrie, în direct la Digi Sport 2.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT