• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Naţionala de handbal feminin a României se va afla în a doua urmă valorică la tragerea la sorți pentru stabiliea grupelor de la Campionatul Mondial care va avea loc în Germania, la finalul anului.

Tragerea la sorți a grupelor pentru competiția programată între 1 și 17 decembrie va avea loc la Hamburg. Echipele vor fi repartizate în 4 grupe a câte 6 echipe, primele 4 clasate din fiecare grupă urmând a se califica în optimile de finală.

Componența urnelor:

Urna 1: Norvegia, Olanda, Franţa, Danemarca
Urna 2: ROMÂNIA, Germania, Rusia, Suedia
Urna 3: Serbia, Cehia, Spania, Brazilia
Urna 4: Ungaria, Muntenegru, Slovenia, Coreea de Sud
Urna 5: Angola, Japonia, Argentina, China
Urna 6: Paraguay, Tunisia, Camerun, Polonia

Meciurile din Grupa A se vor disputa la Trier, Bietigheim va găzdui duelurile din grupa B, partidile din grupa C vor avea loc la Oldenburg, în timp ce întâlnirile din grupa D vor fi la Leipzig.

Naționala noastră este singura care a participat la toate cele 22 de ediții ale Campionatului Mondial, ultima oară terminând competiția pe locul 3 și câștigând astfel medaliile de bronz. La această ediție, Romania s-a calificat după ce a învins în dublă manșă naționala Austriei.