• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport, Steaua a debutat cu victorie în noua ediție de campionat la handbal mansculin. Roș-albaștrii s-au impus la limită pe terenul celor de la Potaissa.

În deplasarea de la Turda, steliștii au început perfect și au condus cu 8-4. Gazdele au reușit să egaleze, dar la pauză Steaua a avut un gol avans, 10-9, datorită reușitei lui Ionuț Georgescu.

Potaissa a jucat fără greșeală în debutul reprizei secunde și a condus cu 12-10. Steaua și-a revenit repede și a revenit la controlul partidei, în special datorită golurilor semnate de Stefan Vujic.

Gazdele au reușit să egaleze din nou, însă același Ionuț Georgescu a marcat pentru 22-21 în favoarea bucureștenilor, cu cinci minute rămase de jucat. Până la final, cei doi portari au fost de neînvins și Steaua a reușit prima victorie din istorie la Turda.