• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CSM Roman, HC Zalău şi Dunărea Brăila şi-au aflat adversarele din tururile I şi II ale Cupei EHF la handbal feminin.

În urma tragerii la sorţi de la Viena, CSM Roman va juca în turul I al Cupei EHF cu echipa bosniacă HZRK Grude, pe 9-10 septembrie, acasă, respectiv 16-17 septembrie, în deplasare.

Câştigătoarea va înfrunta în turul II formaţia DKKA Dunajvaros (Ungaria).

HC Zalău va evolua direct în turul II, cu câştigătoarea din turul I dintre Ankara BSK (Turcia) şi OFN Ionias (Grecia), iar Dunărea Brăila va întâlni în aceeaşi fază pe învingătoarea din turul I dintre Kram Start Elblag (Polonia) şi Byasen Trondheim (Norvegia).

Partidele vor avea loc 14-15 octombrie şi 21-22 octombrie, iar cîştigătoarele se vor califica în turul III.

SCM Craiova este calificată direct în turul III şi îşi va cunoaşte adversara la tragerea la sorţi din 24 octombrie. Meciurile din această fază vor avea loc în 11-12 noiembrie, respectiv 18-19 noiembrie, iar câştigătoarea se va califica în faza grupelor, cu partide programate începând cu data de 6 sau 7 ianuarie 2018.

România mai este reprezentată în competiţiile continentale ale fetelor de campioana en-titre, CSM Bucureşti, în grupa A a Ligii Campionilor.

Echipele masculine CSM Bucureşti şi HC Dobrogea Sud şi-au aflat şi ele adversarele din turul II al Cupei EHF.

Constănţenii vor evolua în compania câştigătoarei din turul I, dintre Afturelding (Islanda) şi BSK Handball Elite (Norvegia), cu manşa tur pe teren propriu, iar bucureştenii vor înfrunta HC SKA Minsk (Belarus), tot cu prima manşă pe teren propriu.

Turul II din Cupa EHF va avea loc pe 7 sau 8 octombrie, respectiv 14 sau 15 octombrie.

Câştigătoarele se vor califica în turul III al competiţiei, cu jocuri programate pe 18-19 noiembrie şi 25-26 noiembrie, pentru calificarea în grupe. Tragerea la sorţi a meciurilor din turul III va avea loc în 17 octombrie.

În această fază, cu 16 echipe la start, se vor juca meciuri începând din 10 februarie 2018, iar componenţa grupelor va fi decisă la tragerea la sorţi din 30 noiembrie.

Şi băieţii de la Potaissa Turda şi-au aflat adversara din Challenge Cup. Ardelenii vor întâlni pe HC Trepca (Kosovo) în turul III al competiţiei.

Manşa tur va avea loc în 18-19 noiembrie, în Kosovo, iar cea retur, la Turda, în 25-26 noiembrie. Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în optimile de finală ale Challenge Cup, cu meciuri programate în 10-11 şi 17-18 februarie 2018.

Potaissa Turda este singura reprezentantă a României în Challenge Cup.

Celelalte echipe româneşti care vor evolua în competiţiile continentale masculine în sezonul 2017-2018 sunt CSM Bucureşti şi HC Dobrogea Sud (turul 2 din Cupa EHF), respectiv campioana en-titre, Dinamo (grupa C a Ligii Campionilor).

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT