• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Vistal Gdynia - CSM Bucureşti 23-34. Cristina Neagu a făcut din nou spectacol în Liga Campionilor şi a marcat nu mai puţin de 13 goluri.

De neoprit, vedeta campioanei României a primit o "propunere inedită" tocmai de la unul dintre conducătorii clubului, Bogdan Vasiliu.

"Neagu a avut un impact imens, de asta am dorit-o enorm şi în echipă. Este o jucătoare exponenţială, nu de pomană a fost de trei ori numărul 1 mondial.

Se vede clar valoarea ei, chiar glumeam şi spuneam că ne-ar fi utilă şi în echipa de băieţi. Ne bucurăm enorm că a venit, pentru că este o jucătoare extraordinară", a punctat Vasiliu.

Dacă la fete are şanse mari să câştige iar Liga Campionilor, după performanţa de anul trecut, la băieţi lucrurile nu stau la fel de bine pentru CSM Bucureşti. Echipa este doar pe locul 8, după ce a pierdut de trei ori în primele şase etape, fiind aproape şi de eliminarea din Cupa EHF.

Joi, de la ora 19:30, în Liga Zimbrilor, CSM Bucureşti o întâlneşte pe Dinamo, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Înaintea acestei partide, la Baia Mare, Minaur o întâlneşte pe Steaua, de la ora 17:45, tot ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Fazele video ale ambelor meciuri sunt pe digisport.ro şi m.digisport.ro!