• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

CSM Bucureşti a încheiat seria achiziţiilor pentru sezonul viitor cu suedeza Sabina Jacobsen. Scandinava a semnat un contract pentru următorii doi ani şi va purta tricoul cu numărul 9.

Interul stânga în vârstă de 28 de ani a mai jucat la Lugi HF (Suedia), până în 2012, Randers (Danemarca), între 2012 şi 2014, şi FC Midtjylland, unde a petrecut ultimii trei ani. În doi dintre aceştia a fost pregătită de noul antrenor al bucureştencelor, Helle Thomsen.

Sabina are 98 de partide şi 130 de goluri pentru naţionala Suediei, cu care a cucerit argintul la Euro 2010 şi bronzul la Euro 2014.

Sunt foarte fericită şi recunoscătoare pentru oportunitatea primită de a juca pentru CSM Bucureşti, una dintre cele mai bune echipe din lume. A fost visul meu, încă de când am început handbalul, să joc la cel mai înalt nivel, să fac parte dintr-o echipă cu şanse mari de a câştiga Liga Campionilor. Sper că transferul meu la CSM Bucureşti va continua să mă motiveze să mă dezvolt, să dau totul pentru a ajunge la cel mai înalt nivel, alături de colegele mele. Nu-mi place să pierd, sunt aici pentru a câştiga!”, a declarat Jacobsen pentru site-ul oficial al campioanei Europei din 2016.

Sabina este o jucătoare extrem de valoroasă care va contribui din plin la forta apărării echipei noastre. Lotul nostru este acum complet, iar pregătirile pentru noul sezon vor începe în curând. Avem o echipă extrem de puternică şi aşteptăm cu nerăbdare să o vedem la treabă”, a afirmat şi şeful secţiei de handbal de la CSM Bucureşti, Bogdan Vasiliu.

CSM Bucureşti se va reuni după mijlocul lunii iulie. În 2017, CSM a câştigat titlul naţional, iar în Liga Campionilor a obţinut medalia de bronz.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT