• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cele două suedeze venite în această vară la CSM Bucureşti au făcut un scurt tur al Bucureştiului. Alături de compatrioata Isabelle Gullden, Sabina Jacobsen şi Nathalie Hagman s-au oprit în faţa celei mai impunătoare clădiri din Capitală, Casa Poporului.

Din această vară, CSM București are trei suedeze în lot. Alături de Isabelle Gullden au venit Sabina Jacobsen și Nathalie Hagman. Gullden le-a fost ghid celor două noi colege la un prim tur al Bucureștiului.

”Suntem în centrul orașului. Aici avem marele palat al lui Ceaușescu. Nu știu, cred că poți face un tur. Vei vedea cam 2% din clădire dacă te plimbi două ore. Acela este autobuzul pentru turiști. O să mai mergem la restaurante, o să vă arăt parcul Herăstrău sau lucruri de genul ăsta. Acum că suntem mai multe fete din Scandinavia cred că o să ieșim mai des și o să socializez mai mult”, a zis Isabelle Gullden.

Sabina Jacobsen și Nathalie Hagman alături de cel mai răsunător transfer al CSM-ului, Cristina Neagu, vor apărea în premieră în fața fanilor, la meciul de prezentare cu Rostov Dov, pe 17 august, în direct la Digi Sport.

”Nu știam foarte multe. Știam de la Bella despre echipă, dar nu prea multe despre oraș. Eu și Natalie am fost deja în foarte multe mall-uri până acum. Am fost la niște piscine, la soare. Am fost și la restaurante excelente unde am mâncat foarte bine”, a spus Sabina Jacobsen de la CSM București. ”Îmi place foarte mult aici. Este un oraș foarte frumos, e plăcut la cumpărături și mă bucur foarte mult cã sunt aici și fac parte din această echipă”, a spus la rândul ei Nathalie Hagman.

Aflată de doi ani la CSM, Isabelle Gullden le poate învăța pe cele două compatrioate și primele cuvinte în limba română (detalii în reportajul de mai jos).