• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Campioanele de la CSM București vor debuta în noul sezon al Ligii Campionilor, pe propriul teren, contra celor de la Krim Ljubljana, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Helle Thomsen, antrenoarea daneză a fetelor de la CSM, spune că echipa este gata pentru Champions League, dar și că mai are nevoie de meciuri pentru a ajunge la potențialul dorit.

”Sâmbătă vom juca primul meci acasă, îl aşteptăm. Krim e o echipă puternică, luptă bine, o ştim de anul trecut, joacă rapid. Va fi un meci important pentru noi şi mă aştept la un meci bun din partea noastră în primul meci jucat în faţa fanilor.

Sunt mulţumită de cum arată echipa acum, cred că suntem pregătiţi pentru meciurile din Liga Campionilor. Cred însă că avem nevoie de mai multe meciuri pentru a atinge un nivel mai ridicat. Cred că arătăm bine ca echipă şi că putem urca nivelul”, a spus Thomsen, în cadrul unei conferințe de presă.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

În schimb, Aneta Udriștioiu, una dintre componentele lotului, spune că CSM are parte de un start mai ușor în Ligă, datorită unor adversare mai slab cotate.

”E o grupă un pic mai accesibilă, dar trebuie să jucăm bine, sunt meciuri importante. Trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să-l câştigăm. Krim poate că a mai pierdut câteva jucătoare, dar important este ca noi la ora jocului să fim în formă atât în apărare cât şi în atac şi să câştigăm.

Krim este cea mai puternică adversară din grupă, cred! E un meci foarte important pentru noi, pentru că în cazul în care vom câştiga va fi o victorie de moral. Nu pot spune acum dacă suntem o echipă mai puternică decât anul trecut, trebuie să aşteptăm să înceapă Champions League. Dar cred că avem jucătoare de mare valoare”, a declarat Udriştioiu.