• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Vacanţa s-a încheiat pentru handbalistele de la CSM Bucureşti. Campioanele României au făcut deja primul antrenament sub comanda danezei Helle Thomsen. Cea mai bună jucatoare a lumii în ultimii doi ani, Cristina Neagu, a îmbrăcat pentru prima dată echipamentul bucureştencelor.

"Mi-am dorit foarte mult să mă întorc acasă pentru că am acest vis, să câştig Liga Campionilor cu o echipă românească, însă sunt conştientă de faptul că e o echipă în formare", a declarat Cristina Neagu.

"Cristina Neagu este cea mai bună jucătoare din lume şi este un lucru extraordinar să pot juca alături de ea", a spus şi Nathalie Hagman.

Cu şase jucătoare noi în lot, Cristina Neagu, Amanda Kurtovic, Marit Malm Frafjord, Sabina Jakobsen, Aneta Udriştioiu și Nathalie Hagman, CSM Bucureşti visează la un nou trofeu Champions League.

"Avem o echipă puternică şi putem învinge pe oricine", crede antrenorul bucureştencelor, Helle Thomsen, completată de Amanda Kurtovic: "Ştiu că este un club serios, cu ambiţii mari şi sunt fericită că pot să fac parte din această echipă".

"Mie îmi place locul 1 şi nici nu concep să nu rămânem pe locul 1. Voi fi alături de echipă atât cât timpul îmi permite şi cât echipa va avea nevoie de suportul meu", a declarat preşedintele celor de la CSM Bucureşti, Gabriela Szabo.

CSM Bucureşti a terminat pe locul 3 sezonul trecut în Champions League, la un an după ce câştiga trofeul la prima participare din istorie.

sursa foto: Facebook CSM Bucuresti Handbal

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT