• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Partidă spectaculoasă și echilibrată în debutul ligii feminine de handbal, între Corona Brașov și HCM Râmnicu Vâlcea, câștigată la limită de ardelence, scor 23-22.

Handbalistele din Brașov s-au distanțat la două goluri în prima repriză, 7-5, numai că până la pauză vâlcencele au egalat, scor 11-11. În repriza a doua, fetele de la HCM au dat senzația că se pot impune, au condus cu 14-13, dar Brașovul a revenit și s-a distanțat din nou la două goluri, 17-15. 

Finalul partidei a fost unul palpitant. Sportivele din Vâlcea au ratat un 7 metri, astfel că handbalistele de la Corona s-au impus cu 23-22.

”A fost foarte greu cu această echipă a HCM-ului, mult schimbată în bine. Ne dorim ca și noi să creștem în valoare de la joc la joc”, a spus Costică Buceschi, antrenorul Coronei.

Și Bianca Tiron a recunoscut că startul de sezon nu prinde Corona în cea mai bună formă.

”Este un început foarte greu, am avut mari emoții, dar am reușit să ne mobilizăm și a ieșit totul bine”, a spus Tiron, pentru Digi Sport.

Foto: acs corona brasov oficial