• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Meci de cinci stele pentru CSM Bucureşti joi, de la ora 20.30, în direct la Digi Sport 2. Vicecampioana României va disputa un amical cu cea mai titrată echipă din istoria Ligii Campionilor, FC Barcelona, câştigătoare de nouă ori a trofeului.

"Este o plăcere să mă întorc în România. Pentru noi este un meci important. Suntem departe de forma noastră cea mai bună pentru că avem doar o săptămână de pregătire", a declarat antrenorul catalanilor, Xavier Pascual, care este şi selecţionerul naţionalei României.

Gruparea bucureşteană a făcut mai multe transferuri în această vară. Pe lângă antrenorul Pablo Campos Sunen, la CSM au mai venit Antonio Garcia Robledo, campion mondial cu Spania, Alexander Tioumentsev, dar şi românii Onyejekwe, Ramba şi Szasz.

"Ştim mulţi jucători de la ei, jucători spanioli precum Antonio Garcia, Saşa Tioumentsev şi antrenorul, deci va fi extrem de interesant atât pentru noi, cât şi pentru ei, sper că şi pentru oamenii care vor veni să vadă meciul", a spus portarul Barcelonei, Gonzalo Perez de Vargas.

Super-meciul dintre CSM Bucureşti şi Barcelona va fi prefaţat de duelul fetelor de la CSM contra rusoaicelor de la Rostov, care va fi tot în direct la Digi Sport 2 joi, de la ora 18.00.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT