• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

De ziua Cristinei Neagu, handbalistele de la CSM Bucureşti au făcut scor cu Buducnost. Româncele au câştigat la o diferenţă de nouă goluri meciul test de la Vardar Trophy.

CSM Bucuresti a terminat pe locul 3 turneul internațional disputat în Macedonia, la Skopje. În meciul pentru un loc pe podium, campioana României nu i-a dat nicio șansă lui Buducnost.

Cristina Neagu a fost sărbătorita zilei. A împlinit 29 de ani și a primit un buchet de flori înaintea disputei cu fosta sa echipă. CSM a defilat pe parchet. A condus cu 16-10 la pauză și a continuat să înscrie din toate pozitiile și în repriza secundă.

Bucureștencele s-au impus cu 31-22 și au cucerit bronzul competiției. CSM a terminat Vardar Trophy cu două victorii și o înfrângere. Campioana Europei de anul trecut a cedat doar cu Rostov Don.