• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Demonstraţie de forţă pentru CSM Bucureşti la debutul în grupa A din Liga Campionilor. Tigroaicele s-au impus în Sala Polivalentă în faţa lui Krim Ljubljana, cu 30-18. Adversara din Slovenia a contat doar în primele patru minute, perioadă în care echipa din Capitală nu a reuşit să înscrie.

Mecanismul campioanei României a început să funcţioneze apoi, iar jucătoarele pregătite de Helle Thomsen s-au desprins rapid. Cu Neagu şi Gullden în mare formă, CSM Bucureşti a terminat prima repriză cu un avantaj clar, 15-7.

Spectacolul făcut de gazde a continuat şi în actul secund. Tigroaicele au condus cu o diferenţă maximă de 13 goluri şi s-au impus cu 30-18.

CSM Bucureşti va juca următorul meci din grupa A în deplasare, pe terenul lui Vistal Gdynia. Partida din Polonia va fi în direct la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 21:00.


UPDATE - min 60: Final de meci! CSM București câștigă cu 30-18 primul meci din acest sezon, în Liga Campionilor la handbal feminin.

UPDATE - min 55: Cu cinci minute înainte de final, CSM București conduce cu 28-16.

UPDATE - min 51: Avansul CSM-ului a crescut la 12 goluri, după ce Gullden, din 7 metri, și Frafjord au marcat în ultimul minut.

UPDATE - min 46: Iulia Curea marchează, iar CSM păstrează o diferență de zece goluri față de Krim. 24-14.

UPDATE - min 40: Hagman marchează pe contraatac și ridică scorul la 20-10.

UPDATE - min 36: Cristina Neagu marchează din nou. CSM și-a mărit avansul la nouă goluri, după startul reprizei secunde. 18-9.

UPDATE - min 31: A început repriza secundă.

UPDATE - min 30: Pauză! CSM București o conduce pe Krim cu 15-7, după prima repriză.

UPDATE - min 25: Slovenele reduc din diferență, dar CSM continuă să aibă un avans liniștitor de șapte goluri. 14-7.

UPDATE - min 20: Fază superbă creată de Gullden și Neagu și un nou gol marcat de Cristina! 11-4.

UPDATE - min 19: După startul ezitant, CSM București a reușit să se desprindă fără probleme, la șase goluri.

UPDATE - min 11: Cristina Neagu punctează din nou cu o aruncare de la mare distanță. 5-3 pentru CSM București.

UPDATE - min 8: Cristina Neagu marchează primul gol pentru CSM București, în Liga Campionilor. 4-2.

UPDATE - min 7: Contraatac perfect pentru CSM București. Majda Mehmedovic înscrie, iar campioana României preia conducerea pentru prima dată. 3-2.

UPDATE - min 6: Gullden marchează, iar CSM egalează. 2-2.

UPDATE - min 5: Nathalie Hagman marchează primul gol pentru CSM București, în această seară. 2-1 pentru Krim.

UPDATE - min 4: Slovenele încep mai bine meciul și conduc cu 2-0, după trei minute și jumătate.

UPDATE - min 1: A început meciul.

 


UPDATE 20:00 - Meciul va începe în scurt timp.


CSM București țintește al treilea Final Four la rând, iar sâmbătă începe aventura în acest sezon de Liga Campionilor. ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00, campioana României o va întâlni pe Krim Ljubljana, în Sala Polivalentă, din București.

Meciul dintre CSM și Krim este LIVE SCORE&VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Partida de sâmbătă va fi una specială pentru Cristina Neagu, care va debuta pentru CSM în cea mai importantă competiție europeană. Campioana României este favorită certă într-o grupă din care mai fac parte, pe lângă Krim, Nykobing (Danemarca) și Vistal Gdynia (Polonia).

La casele de pariuri, CSM este cotată cu a doua șansă la cucerirea trofeului (3,30). Favorită este Gyor, cu o cotă de 2,80. Anul trecut, CSM a câștigat Liga Campionilor chiar în fața celor de la Gyor, după loviturile de departajare.

"Sâmbătă vom juca primul meci acasă, îl aşteptăm. Krim e o echipă puternică, luptă bine, o ştim de anul trecut, joacă rapid. Va fi un meci important pentru noi şi mă aştept la un meci bun din partea noastră în primul meci jucat în faţa fanilor.

Sunt mulţumită de cum arată echipa acum, cred că suntem pregătiţi pentru meciurile din Liga Campionilor. Cred însă că avem nevoie de mai multe meciuri pentru a atinge un nivel mai ridicat. Cred că arătăm bine ca echipă şi că putem urca nivelul", a spus Helle Thomsen, antrenoarea daneză a fetelor de la CSM, în cadrul unei conferințe de presă.