• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

În ultima perioadă s-a vorbit foarte mult despre posibila fuziune dintre Rapid şi FC Voluntari. Tocmai managerul general al ilfovenilor, Dan Leasă, a făcut un anunţ de mare interes pentru fanii giuleştenilor: un puternic om de afaceri e pregătit să preia gruparea vişinie.

"Vorbim prea mult de Rapid şi îmi e frică să nu avem o mare surpriză. Am informaţii că un om foarte puternic din Qatar este pregătit să preia Rapidul. Se va înscrie la licitaţie pentru brandul Rapid. Probabil că a fost sfătuit din România. Este vorba despre un om de afaceri care nu este implicat în fotbal", a declarat Dan Leasă, pentru prosport.ro.

Astfel, omul cu bani despre care vorbeşte Leasă ar putea participa la licitaţia care va avea loc cel mai probabil la finalul lunii septembrie.

Prima mişcare făcută înainte de licitaţie a fost efectuarea evaluării brandului clubului. Două firme s-au prezentat, dar diferenţa dintre oferte a fost enormă. Cea care a fost acceptată a solicitat 5.000 de euro, cealaltă, 30.000 de euro.

"După ce vom avea evaluarea, Adunarea Generală a Creditorilor va stabili suma de la care se va porni licitaţia. Apoi va fi un termen de 20 de zile în care, printre altele, se va putea achiziţiona şi caietul de sarcini.

Până la urmă, ne vom încadra în termenul pe care l-am avansat de la început, final de septembrie, început de octombrie", a comentat Mihai Florea, lichidatorul echipei, cu câteva zile în urmă.

Lichidatorul judiciar al FC Rapid este convins că, pe lângă Primăria Sectorului 1 din București şi Primăria din Voluntari, care şi-au anunţat intenţia clară de a renaşte Rapidul, la licitaţie vor mai participa şi alte societăţi.