• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua ar putea încasa în total, de la suporteri, o sumă importantă de bani, cel puțin pentru nivelul ligilor inferioare. Clubul Sportiv al Armatei ar putea primi în perioada următoare de la fani aproximativ 90.000 de euro.

CSA Steaua a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2017-2018, iar fanii care susțin echipa Armatei s-au înghesuit să le cumpere.

Din informațiile Digi Sport, se pare că se vor vinde în jur de 1.000 de abonamente pentru meciurile roș-albaștrilor din Liga a 4-a sau a 5-a, în funcție de unde va fi înscrisă echipa. Prețul unui abonament este de 150 de lei.

De asemenea, fanii stelişti au şi posibilitatea de a se înscrie în Asociația Steliștilor 1947, urmând să plătească o taxă de membru de 300 de lei pe an. Toți banii strânși de AS1947 vor merge către echipa de fotbal Steaua.

Membrii fondatori ai asociației sunt convinși că vor fi foarte mulți suporteri care vor accepta să cumpere abonamente și să devină în același timp membri ai asociației. Aceștia sunt convinși că, din abonamente, cotizații și alte donații din partea fanilor vor putea strânge în jur de 90.000 de euro pe an, bani care vor merge către CSA Steaua, pentru a contribui la bugetul echipei de fotbal.

În altă ordine de idei, cei de la CSA au început deja montarea tribunelor pe terenul de antrenament din Complexul Ghencea, acolo unde echipa lui Marius Lăcătuș va disputa meciurile de acasă. Tribuna va avea în jur de 1.500 de locuri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT